За Нас

Бест Брендс

Ние от Бест Брендс съчетаваме дългогодишното си познание на спецификите на пазара на рекламни и промоционални материали с познаването на най-добрите европейски и световни практики и трендове.

Ние не само осигуряваме доставка на промоционални и рекламни материали, но и даваме на нашите клиенти качествени маркетингови решения, които отговарят по най-добър начин на техните индивидуални нужди (рекламни и промоционални кампании и събития), и всичко това осигурено с обслужване от най-висок клас.

Последвайте ни
ЗА НАС

Бест Брендс е създадена през 2001 година. И с опитът натрупан до този момент сме горди да работим в екип, познаващ в детайли цялостната структура на промоционалния пазар и сувенирната реклама в България.

Екип, който е изключително отдаден и способен в рамките на много кратки срокове да намери креативно и качествено решение на всяко запитване, колкото и предизвикателно да е то.

Предизвикайте ни!
Съвършенство и безкомпромисност

селектираме внимателно и предлагаме продукти с гарантирано качество предоставяме услуги и решения без компромиси.

Отдаденост и отговорност

съпричастни и ангажирани сме с бизнеса на нашите клиенти и сме отговорни за всяко решение и резултат.

Проактивност

винаги търсим новото и интригуващото познаваме тенденциите на пазара и помагаме на нашите партньори да имат най- доброто и най-актуалното, за да могат да посрещнат своите нужди по най-добър и качествен начин.

Честност

държим на честните отношения в компанията, с всеки един от нас, с нашите партньори, защото вярваме, че това е основата на дългосрочните и здрави отношения.

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.