Брандиране

Бест Брендс ЕООД предлага брандиране на рекламни материали и рекламни сувенири. Ситопечатът е един от методите за брандиране върху рекламни продукти.

СИТОПЕЧАТ

Ситопечатът е технология, която позволява нанасянето на мастила върху разнообразни по вид материали. Характерно за тази технология е високата покривност на мастилата и тяхната издръжливост. Предимството й е в много по-голямата непретенциозност към печатaните повърхнини. Ситопечатът може да се използва върху много дебели картони, дърво, пластмаса, текстил, метал, самозалепващо PVC фолио, както и върху готови предмети, с неправилна форма. Ситопечатната технология е незаменима за декорирането на работни облекла, тениски и всякакъв друг вид текстил. Технологията на сито печата позволява Вашият фирмен знак да бъде отпечатан върху различни видове рекламни материали: рекламни запалки, рекламни ключодържатели, рекламни чаши, рекламни пепелници, рекламни органайзери, рекламни тефтери, рекламни календари, рекламни календар бележници, рекламни часовници, рекламни бизнес чанти, рекламни чадъри и др. Ние можем да отпечатим, чрез директен ситопечат, щампа върху рекламни шапки, рекламни тениски, рекламни ватирани блузи, рекламни работни облекла.

Бест Брендс ЕООД е рекламна агенция със затворен цикъл, от вноса на рекламните сувенири, брандирането на рекламните продукти до доставката до вашия офис. Един от основните начини за брандиране в Бест Брендс ЕООД е тампонния печат.

ТАМПОНЕН ПЕЧАТ

Той позволява нанасяне на мастила върху разнообразни по вид и големина материали. Съвременните технологии дават достатъчно добро качество на отпечатъка по отношение на разделителната способност, което позволява възпроизвеждането на дребни детайли. Особено подходящ е за печат върху рекламни сувенири и рекламни продукти, като например рекламни запалки, рекламни химикалки и рекламни ключодържатели.

Същността на тампонният печат се състои в нанасяне на мастило върху клишето, пренасяне на изображението върху тампона и полагането му върху рекламния предмет. Простотата на процеса дава великолепно качество и прецизност.

Предназначен както за плосък печат, така и за рекламни сувенири със сложна и неправилна, или триизмерна форма. Тампонът може да „обгърне“ предмета (особено, ако става дума за малък цилиндричен или сферичен предмет) до 180° и да нанесе изображение по цялата контактна повърхност. Без съмнение една от най-добрите и ценово ефективни технологии за брандиране на вашите рекламни сувенири, фирмени подаръци, промишлени детайли, PVC опаковки и др.

Рекламна агенция Бест Брендс ЕООД предлага, като технологии за бранд, топъл печат и сухо преге.

ТОПЪЛ ПЕЧАТ

Метод на печатане на принципа на високия печат. За тази цел е необходимо да се изработи клише на печатаемия елемент. След изработването на клишето (което има огледален образ) с помощта на фолио, чрез загряване и натиск, става отпечатването върху хартия, картон и кожа. Фолиото може да бъде златисто, сребристо, в различни метализирани и флуорисцентни наситени цветове, които не могат да се получат с офсетови мастила. Топлия печат се прилага при заглавни страници, луксозни каталози, рекламни календари, рекламни тефтери, рекламни календар бележници, менюта, рекламни папки, покани и други луксозни изделия.

Прегето е метод подобен на топлия печат, чиято цел е да остави релефен оттенък върху носителя. Релефът може да бъде с различна дълбочина на изображението. Използва се за подчертаване на определени елементи. Може да се комбинира с топлия печат. Той може да се използва върху много дебели картони, дърво, пластмаса, текстил, метал, самозалепващо PVC фолио, както и върху готови предмети, с неправилна форма – рекламни бележници, кутии и др.

Процесът сублимация, приложен за отпечатване на изображения върху готови изделия означава преход на мастилата от твърдо вещество в газообразно под въздействие на висока температура, с резултат пренасяне на изображението върху изделието. Изделието трябва да е изготвено от материали със соециално полиестерно покритие.

СУБЛИМАЦИЯ

При нагряване между 180 – 190 C° молекулите на полиестера се „отварят“ и сублимационните мастила, които в това време се намират в газообразно състояние, могат да проникнат в полиестера. След прекратяване на въздействието на високата температура, молекулите на полиестера се „затварят“ и така изображението остава на полиестера. Успешно се прилага при надписване на рекламни сувенири, които са с бяла основа, защото при сублимацията няма бял цвят.

Рекламна агенция Бест Брендс ЕООД се наложи като лидер в бродирането на рекламен текстил, като рекламни тениски, рекламни шапки, рекламни якета и суичъри.

БРОДИРАНЕ

Съвременната висококачествена машинна бродерия се използва широко в текстилната промишленост, а също така и при рекламните сувенири. След изработване на подходяща компютърна програма, се бродира с качествени копринени, вискозни или полиестерни конци, върху всякакви текстилни основи. Много подходяща за рекламни тениски и рекламни блузи.

Бест Брендс се наложи като лидер и в гравирането на рекламни сувенири, рекламни подаръци, кристали и промишлени детайли. Осигурява траен отпечатък.

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ

Гравирането се постига чрез лазерно отнемане на материал от повърхността на детайла. Полученият отпечатък е практически неизтриваем. При прозрачни детайли (кристал, плексиглас) е възможно подповърхностно, 3D лазерно гравиране. Успешно се гравират метални рекламни химикалки, рекламни запалки, рекламни ключодържатели, рекламни календар бележници, рекламни тефтери и др.

Изображение създадено с графичен или текстов редактор, се отпечатва огледално върху флок хартия.

ФЛОК

След това с помоща на термотрансферна преса, изображението се пренася на повърхноста на изделието. На пазара има около 15 разцветки на флок хартия. Прилага се на рекламни тениски и рекламни шапки.

Трансферният печат върху чаши е доказана технология, при която може да се разчита на отпечатване на фини детайли, висока резолюция и прецизно напасване между цветовете.
Най-важният елемент при този вид технология е температурната обработка -до 1000 градуса Целзий, при която минералната боя разтапяйки се, се свързва с изделието.

ТРАНСФЕР ВЪРХУ ЧАШИ

По този начин знакът остава вечно. С този вид печат изделията могат да се мият безпроблемно в миялни машини, без да пострада отпечатъкът. Недостатъкът на тази технология е, че се използва само и единствено за печат върху стъкло и порцелан.

Пълноцветен печат върху рекламни материали и рекламни сувенири – рекламни химикалки, рекламни запалки, рекламни ключодържатели, рекламен порцелан, стъкло, дърво, метал и др.

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Без съмнение една от най-добрите и ценово ефективни технологии, за брендиране на вашите реклами сувенири и рекламни подаръци.

Shopping Cart
0
    0
    Продукти за заявка

    Абонирайте се

    Получавайте най-актуалните ни новини и промоции, като се абонирате чрез формата долу.